top of page

Back on track - entistä ehompana!

Piiiitkästä aikaa Mielijuttuja! Jäädessäni äitiyslomalle lupailin kirjoitella kuulumisia yrittävän äidin näkökulmasta. Kirjoitinko? No en! Kiteytetysti - oli muuta puuhaa! Itkua ja naurua ja rutosti rakkautta! Nyt tuttipullot on siivottu keittiöstä ja äitiysloma, ihana elämänvaihe, jäänyt taakse. On aika hypätä ratsaille ja lisätä työaikaa!Tässä kohdassa koen suurta kiitollisuutta asiakkaitani kohtaan, sillä äitiysloman aikana pystyin työskentelemään pienissä määrin ja onnistuimme sovittelemaan ajat kaikkia tyydyttävällä tavalla. Ihanaa oli myös se, että niin tiivisti pystyimme olemaan perheenä lähes 1,5 vuoden ajan - etenkin, kun puolisoni työskenteli kotoa käsin jouluun asti.


Nyt alkuvuosi on harjoiteltu päikkärihommia ja hoitoaikaa lisätty pikkuhiljaa. Nyt Emil on hoidossa 80 % ja tässä kohdassa se tuntuu sopivalta. Uuden arvioinnin paikka on sitten kesälomien jälkeen.

Sama nainen, mutta elämässä uusi taso


Ymmärsin jo silloin, kun kävelin Tyksiin syynnytysosastolle käynnistystä varten 26.10.2023 klo 8.00, että kun kuljen katosta roikkuvan kyltin alta "Synnyttäjät", en tule koskaan sama nainen kuin olin ennen tuota hetkeä.


Ja se on totta. Mikä on muuttunut? Noh, kaikki ja ei mikään. Tukka on enemmän sekasin ja repussa eloa kaksin verroin. Koen äitiyden niin, että kun tarkastelee elämän eri osa-alueita, niin on tullut yksi uusi "layer" lisää osa-alueiden päälle - kuten taitto-ohjelmassa. Vahvuuteni ja arvoni ovat eittämättä muuttuneet synnyttyäni äidiksi. Täten olen tarkastellut myös työtä, valmentajuuttani ja yritykseni suuntaan uusien silmälasien kautta.


Mielitreeni tarjoaa mentaalivalmennusta yritykseen, elämään, sporttiin. Tässä hetkessä suurin osa asiakkaistani on edelleen urheilijoita. Työskentelen pääosin yksin ja Paraisten kotitoimistolta käsin etänä. Havaitsin kaipuun yhteisöön ja heimolaisiin. Näistä syistä päädyin aloittamaan uuden koulutuksen viime kuussa Cope Oy:n "Psyykkisen valmentajan koulutusohjelman". Ja tästä olen kovasti innoissani! Miten ihanaa olikaan jälleen hengittää samaa ilmaa heimolaisten kanssa ja saada posivitiivista palautetta ohjauksestaan - niin voimauttavaa!


Muutamille uusille yksilövalmennettaville on vielä aikaa kesäkuulle ja heinäkuun alkuun. Mielitreenit lomailee 10.-30.7.2023 välisen ajan. Jos siis pohdit olisiko sulle hyötyä mentaalivalmennuksesta, ota rohkeasti yhteyttä, otetaan selvää!

82 views0 comments

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page