top of page

Kesäiset kuulumiset!

Mm

Halusin kirjoitella hieman kuulumisia näin loman kynnyksellä.


Tässä taannoin erään työpäivän keskellä seikkailin Turussa Urheilupuiston laitamilla - olin lajitreeneissä moukarinaisen mukana. Tunsin niin syvää kiitollisuutta siitä, mitä saan työssäni tehdä ja kohdata. Kiitos siis kuuluu teistä ihan jokaiselle postin lukevalle!


Äidiksi tulemisen “turbulenssi” tuntuu helpottaneen sitten viime vuoden ja tänä kevätkautena on tapahtunut fokusoitumista - painotus urheilun puoleen on syventynyt selkeästi. Seuraavien lajien kanssa sain tänä keväänä työskennellä: ampumaurheilu, para-ammunta, taitoluistelu, moukarinheitto, ratsastus, pararatsastus, uinti ja pesäpallo. Asiakkaita oli aina Oulusta Rotterdamiiin. Ja etäyhteyksin kisamatkoilla liikuttiin aina Brasiliaan asti! 


Talouspuolen haasteita toi kirjanpitäjän vaihto, mutta sekin on jo hyvällä mallilla nyt kesälaitumien häämöttäessä. Tästä syystä laskut jatkossa tulevat uudesta osoitteesta ja eri näköisinä kuin ennen. Jatkossa saat sähköpostin osoitteesta e-invoices(at)isolta.com. Siinä kerrotaan saapuneesta laskusta ja keneltä se on tullut. Viestissä on linkki, jonka kautta saat avattua alkuperäisen laskun ja tallennettua sen halutessasi PDF-muodossa.


Uutta luomista edusti yhteistyö ihanan Maikku Miettisen kanssa. Saimme luotua kaksi hienoa kokonaisuutta valmentajien psyykkisen valmennukseen liittyen. Ne starttaavat syksyllä Turussa - jesh! Toinen on tehty helpottamaan valmentajan arkea ja antamaan työkaluja hyvinvointiin. Toinen puolestaan tuomaan työkaluja ja uusia ajatuksia konfliktitilanteisiin. Lisätietoja löydät täältä!


Valmentaja voi olla vain, jos on valmennettavia. Ja kanssa valmentajia. Oppiminen kun tapahtuu aina suhteessa ympäristöön. Omasta hyvinvoinnista ja ammattimaisuudesta olen huolehtinut työnohjauksen tuella ja kanssa valmentajien sparrauksilla. Kesähattu päästä ja syvä kumarrus Maikulle, Muotomyrskyn Johannalle, Rohkaushypyn Reetalle ja Secöndin Suville!


Lomalta toivon aikatauluttomuutta ja rentoa yhdessäoloa tärkeiden ihmisten kanssa! Mansikoita ja jäätelöä, piiiiitkiä saunotteluja ja liikettä luonnossa.


On aika irrottaa ankkuri ja seilata kohti kesähetkiä perheen kanssa!


Mitä parhainta kesän aikaa sinulle toivottaen,

Hanna


PS Mielitreenit leppuuttelee: 24.6.-7.7.2024 ja 16.7.-24.7.2024


PPS: paralympialaiset häämöttävät elokuussa. Ota silloin seurantaan pararatsastus. Siellä kisaa kolme mahtavaa mimmiä paraluokissa. Kolme vuotta sitten parajoukkueen unelmaksi kirjattiin joukkue Pariisiin. Ja KYLLÄ, tänä kesänä se toteutuu! En voisi olla ylpeämpi heistä!


Lisäksi sydäntä lämmittää kouluratsastuksen nuorten ikäluokkien kanssa tehty yhteistyö! Ensi viikolla PM-kilpailut järjestetään Skaarupissa Tanskassa. Ja myöhemmin kesällä vielä kisakalenterissa häämöttää EM-kilpailut. Kisoja voit seurata Suomen Ratsastajainliiton kanavista.


35 views0 comments

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page