top of page

Korillinen mielen taitoja Koronakevääseen: Rutiinien valtava voima

Kriisin alkupuolella moni oli helisemässä, kun arjen normaali rytmi haastettiin muutosten myötä. Yhtäkkiä kalenterit monella tyhjentyivät, ja tämä vaikutti varmasti siihen, että hallinnan tunne väheni.


Hyvin rakennetut rutiinit ovat kuin suojaverkko kriisitilanteessa. Oli loistava esimerkki tästä erään urheilijan tarina. Hän tuli tilanteesta hätääntyneenä Mielitreeneihin ja kertoi, kuinka yhdessä yössä niin työt olivat loppuneet kuin kilpailulliset tavoitteet siirtyneet johonkin hamaan tulevaisuuteen.


Hetken turinoituamme pohdimme, että nythän voisi laatia itselleen Unelma lukkarin. Nyt sen saisi aivan itse täyttää - ilman ulkopuolisia vaateita. Nyt voisi asettaa tavoitteen arjen rutiinien ylläpitämiseen, keskittyä enemmän sisältöön – ja myös siihen työstä palautumiseen. Sunnuntai-iltana pimpahti viesti puhelimeen ja oheinen taideteos löytyi viestiketjusta.


Rentouttavaa vappua ja sen jälkeiseen aikaan rutiineiden voimaa toivotellen,

Hanna


Hanna on eläköitynyt urheilija, markkinoinnin moniottelija sekä kasvava mielen valmentaja. Mielen valmennusta Hanna on opiskellut Mental Sport Valmentaja-koulutuksessa sekä NLP Practioner-koulutuksessa ja vuoden alusta hän on aloittanut mielen valmentaja yrittäjän polkunsa. Maikku kuvailisi Hannaa seuraavasti: herkkä, innostava ja syvällinen ajattelija.


Yhteystiedot: +358503048211, mielitreenit@gmail.com, www.mielitreenit.fi


Maikku on koulutukseltaan Liikuntatieteiden Maisteri, psykodraamaohjaaja ja työnohjaaja. Tällä hetkellä hän toimii Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:n seuratoiminnan kehittämispäällikkönä. Hannan sanoin Maikku on persoonana valloittava, aito ja syvällinen.


Yhteystiedot: +358 452321458, maikku.miettinen@gmail.com, www.mielenliikutus.fi32 views0 comments

Comentários

Avaliado com 0 de 5 estrelas.
Ainda sem avaliações

Adicione uma avaliação
bottom of page