top of page

Poikkeuksellisen vuoden tilinpäätös: ensimmäinen vuosi mentaalivalmentajana

Updated: Dec 18, 2020


Tämä vuosi on ollut niin poikkeuksellinen - monella tavalla! Uskon, että se on ollut sitä myös sinulle. Itselleni vuosi tarjoili melkoisen lämmittelyn yrittäjyyteni alkutaipaleelle. Kattaus sisälsi uusia ja "vanhoja" kumppanuuksia, liudan muutoksia, tasapainoilua oman hyvinvoinnin suhteen sekä vauhtia ja "vaarallisia" tilanteita. Toisaalta se sai myös nojautumaan vielä lähemmäksi luontoa ja läheisiä ihmisiä, arvostamaan entisestään terveyttä ja juuri tässä hetkessä tapahtuvaa elämää. Luovuus minussa eittämättä kasvoi . Löysinpä muuten sisäisen Korona-kokkinikin. 😂

Rinnalla kulkijana, välillä valona polun vieressä

Olen tekemässä lähtöä joululomalle (18.-27.12.2020) kovasti kiitollisin mielin, sillä vauhdista huolimatta säilytin tasapainoni. Sain luotsata niin yksilö- kuin joukkueurheilijoita kohti heidän omia unelmiaan. Jokaista asiakasta arvostan kovasti, sillä vuosi ei ollut urheilijoillekaan yksinkertainen monine muutoksineen. Lajiperhe kasvoi entisestään ja sisälsi mm. ampumaurheilua, amerikkalaista jalkapalloa, cheerleadingiä ja -tanssia, voimistelua, jalkapalloa ja pararatsastusta. Kiitokset ihanista jaetuista tarinoista ja hetkistä!

Ensimmäisen vuoden teemana yksinäisyyden vähentäminen


Yrittäjyyteni ensimmäisen vuoden teemaksi valitsin yksinäisyyden vähentämisen. Sain tehdä yhteistyötä Rintasyöpäyhdistyksen kanssa valtakunnallisesti naisille, jotka olivat sairastaneet syövän tai edelleen olivat hoidon piirissä. Valitsemani teeman vuoksi tämä yhteistyö tuntui erittäin merkitykselliseltä.

Mentaalivalmennusta työyhteisöille


Mahtavuutta oli päästä hyödyntämään mentaalivalmennuksen työkaluja myös työyhteisöjen kanssa. Melkoinen matka tehtiin hämeenlinnalaisen saattohoitokodin, Koivikko-kodin, kanssa kesällä - etänä tietenkin. Loppuvuoden huipennuksena oli etävalmennus englanniksi Nesteen expateille, jotka työskentelevät uusiutuvien polttoaineiden investointiprojektissa Roomassa Yhteistyö sisälsi mentaalivalmennusta myös heidän kumppaneilleen. Uskon, että loimme uutta kulttuuria, joka on varmasti tervetullutta näissä poikkeuksellisissa oloissa. We can care more!

Yhteistyöhön Varsinais-Suomen Yrittäjien kanssa: verkkovalmennusta pienyrittäjille


Yrittäjän PT-tiimillä kehitettiin uutta keväästä alkaen - testailtiin ja pilotoitiin etävalmennuksia pienyrittäjille. Samalla jaettiin arjen ajatuksia. Pidettiin myös pienyrittäjän tyky-aamupäivä Järvelän maisemissa. Loppuvuodesta sovimme yhteistyöstä Varsinais-Suomen Yrittäjien kanssa vuodelle 2021. Tulemme tekemään mm. kolme valmennusta osana Uudistumispolkua. Lisätietoa tästä yhteistyöstä julkistetaan alkuvuodesta.


Yksin, mutta yhdessä!


Urheilu-uraani itse manageroidessani kompastuin välillä siihen, että tein asioita liian yksin. Nyt yrittäjyyttä aloittaessani oli selvää, että haluan ympärilleni ihmisiä ja yhteisön, vaikka työn yksin pääosin toteuttaisinkin. Yhdessä yleensä ajatus myös rikastuu, näkökulma laajenee ja matkan kulkeminen on keveämpää, kun tulee haasteita vastaan ja toisaalta myös voittoja on yhdessä kivempi tulettaa! Näin kävi - täten iso kiitos kuuluu kanssani kulkeneille.

Kotipesän Mielitreenit löysi Hub Turusta, joka jo sijainniltaan on inspiroiva, Vanhan Suurtorin kupeessa. Sokerina tässä vuodessa olivat monet ihanat ihmiset, joiden kanssa sain sparrata, purkaa ajatuksia ja tuntea - iloita ja välillä myös itkeä tihrustaa. Tamperelaisen ystävän, univalmentaja Katían kanssa pidettiin Siskosparrauksia pitkin vuotta säännöllisesti - puhelinyhteys vei meidät kävelylle Lempäälä-Turku-ymrpäristöissä oli sade tai paiste. Samoin sain jakaa arvokkaita keskusteluja ihanan ystäväni, LiikUn seuratoiminnan kehittämispäällikkö, Maikun, kanssa, niin valmennuksesta, liikunta- ja urheilukulttuurista kuin ihmisyydestäkin. Yrittäjän PT-tiimille - erityiskiitos - Laurille ja Johannalle. Olette verrattomia! Lisäksi Johannan kanssa sparrattiin toisiamme myynnin ja markkinoinnin suunnittelu-päivlllä - ehkä tämän vuoden paras käytäntö ajatellen yksinyrittäjyyttä! Kai, ohjasit minut ajattelemaan markkinointia enemmän ja uudesta kulmasta - kiitos siitä! RentoRevon mainion Jennin kanssa saatiin aikaiseksi hauskoja hetkiä ja somekampanja. Yhteisiä Mielitreenejä toteutettiin sielunsiskon Reetan kanssa - elämänmakuisissa rohkeushypyissä vertaistuki on kultaakin kalliimpaa!


Nyt on aika hilpasta lomille. Lupaan hengittää syvään, nauttia luonnosta ja läheisten läsnäolosta takkatulen rätistessä. 💝 Toivon sulle just sun näköistä joulua sekä parasta mahdollista vuotta 2021!


Arrivederci, Hanna78 views0 comments

Commenti

Valutazione 0 stelle su 5.
Non ci sono ancora valutazioni

Aggiungi una valutazione
bottom of page