HANNA  PITKÄNEN

Polkuni pähkinänkuoressa. Parikymmentä vuotta urheilua huipentui ammattilaisuuteen. Tavoitteena Rion olympialaiset. Jäljelle jäi palava halu auttaa muita sekä intohimo mentaalivalmennukseen. Rinnalla kulkijana. Valona polun vieressä. 

Kyllä. Olen kokenut flow-tilan. Olen kokenut sen kun satoja kertoja toistaa mielessään mielikuvaa ja lopulta pystyy sen tekemään käytännössä. Olen kokenut sen, kun jännittää niin pirusti ja oppii keinon, jolla saa tilanteen haltuun. Olen kokenut myös tilanteen, jossa Suomen lippu nousee salkoon - kyyneleet silmiin ja kaulassa roikkuu mitali, jossa lukee European Championships. Siinä samalla opin, että monta kertaa pitää yrittää oppia ennen kuin oppii. Ja että yhdessä oppiminen on kohtuullisesti hauskempaa kuin yksin! Ja että ilman tasapainoa menestyminen on melkoisesti vaikeampaa.

Urheilu-urani aikana minulla oli etuoikeus tehdä yhteistyötä niin erilaisten henkisten mentoreiden kuin urheilupsykologienkin kanssa. Minua on aina kiehtonut ihmisen mieli sekä sen rajattomuus. Ja ne tuhannet tarinat, joista meidät on tehty. Sinut. Minut. Ja meidät.​

20 vuotta urheilijaelämää nähneenä - pienestä ampumaurheilijasta isoksi ihmiseksi kasvaneena - päädyin opiskelemaan Mental Sports valmentajaksi vuonna 2017. Jäljelle olivat jääneet auttamisen halu ja edelleen kiinnostus ihmisen mieleen. Mentaaliseen valmennukseen liittyvää tiedonjanoani olen tyrehdyttänyt kahlaamaalla vinon pinon alan kirjallisuutta läpi.​

En ole psykologi, en edes keittiössä. Itse tituleeraan itseäni mentaalivalmentajaksi.

Sinä voit kutsua minua Hannaksi tai Hopoksi. Ei ole niin väliä. Mutta jos voin auttaa - sillä on - väliä. Joten tartu rohkeasti puhelimen veiviin tai pistä postia pulloon, minä olen täällä. Sinua varten.

Urheilijaprofiili

Turun Sanomien artikkeli (20.12.2021)

Koulutus:

NLP Practioner-koulutus, 2019 - 2020 | Feel Orange

Mental Sport Valmentaja-koulutus, 2017-2018 | Kouluttamo

NLP for Sports, 2016 | Oivaltamaan Oy

Aikuisliikunnan ammattitutkinto, 2008-2010 | Vierumäen Urheiluopisto

Liiketalouden koulutusohjelma (tradenomi) 2000-2004 | Turun Ammattikorkeakoulu

Mentaalivalmentaja

Hanna Pitkänen

Hub Turku: Nunnankatu 4, 20700 Turku
+358503048211

mielitreenit@gmail.com​