top of page

KUMPPANIT

Lapuan_Virkiä_logo.svg.png

Enneagrammi-workshop - Lapuan mimmit rokkaa

" Konkreettinen. Opin ymmärtämään meidän erilaisuuttamme. Ja se lisäsi ymmärrystä itseeni. Pisti ajattelemaan. Innostava. " ​

 

Lapuan Virkiän mimmifudisjoukkue

sasa.png

Salon Seudun Ampujien Napakympin Mielitreenit

Kolmena iltana aiheena oli mielen valmennus ja konkreettiset Mielitreenit. Mahtavinta tässä ryhmässä oli se, että mukana oli urheilijoita, valmentajia sekä vanhempia. Keskustelu oli todella rikastuttavaa! :)

tsa.jpg

Salon Seudun Ampujien Napakympin Mielitreenit

Turun Seudun Ampujat tukivat urheilijoitaan ohjaamalla taloudellien tuen mentaalivalmennuksen kurssiin. 10-kertainen kurssi starttasi syksyllä ja jatkui Koronan puhjettua etänä ruudulla.

tpk.png

Turun Pallokerhon johtokunnalle enneagrammi-työskentelyä

Johtokunnan yhteistyötä ja kommunikointia kehitettiin yhteistuumin 3 tunnin enneagrammi-työpajalla.

TCSsmash-logo-ilman-taustaa.png

TCS Smashin kanssa yhteistyössä 2020: kuuden joukkueen mentaalivalmennus 

"Tänään oli ihan huiput Mielitreenit! Se mielikuva auttoi mua saamaan mun arabiflikin takaisin. Oli kivaa!"

Juniorijoukkueen kapteeni

Huippu-urheilupäällikön Roosa Heinosen ajatuksia Mielitreeneistä

lataus (1).png

Trojans Women Turku mentaalivalmennus kesällä 2020

"Tosi paljon on ollut avointa keskustelua aiheiden ympärillä - vahvistanut meitä joukkueena. Lisäksi omassa prosessista olen voinut työstää uskomuksia, tapoja ja pohtia motivoitumista. Mielitreenit on tuonut varmuutta omaan tekemiseen, oivalluksia ja työkaluja jännityksen hallintaan."

Yhteistyöurheilija Elina Martikaisen ajatuksia Mielitreeneistä

logo-1.png

Saattohoito-kodin Mielitreenit

Työyhteisön Mielitreenit toteutettiin kuutena kuukautena etänä, sillä ryhmämuotoinen työnohjaus oli työyhteisössä estynyt Koronan vuoksi.  

 

"Mielen valmentaminen työyhteisöön räätälöidyillä, ajankohtaisilla teemoilla suojelee työssä jaksamista sekä sen lisäksi lisää ihanuuksia vapaa-ajalle. Kiitos. :)"

Riikka Koivisto, toimitusjohtaja

Neste_logo.png

Mentaalivalmennusta Neste Jacobsin expateille

Nesteen tiimi koostui suomalaisista ja ruotsalaisista expateista sekä heidän puolisoistaan. Uusiutuvien polttoaineiden investointiprojektin kanssa toteutettiin mentaalivalmennus etänä, koska valmennettava tiimi on Roomassa. Tällä tavoitellaan jokaisen hyvinvointia sekä työssä että vapaa-ajalla. 

DONNAT.jpg

Mentaalivalmennusta Rintasyöpäyhdistykselle

"Mielitreenit ja Hanna Pitkänen on ollut tärkeä ja arvokas yhteistyökumppani Rintasyöpäyhdistykselle tarjoten Mielitreenejä säännöllisesti rintasyöpään sairastuneille ihmisille potilaan polun eri vaiheissa. Asiakkaina on ollut sairaudestaan toipumassa olevia ihmisiä ja ihmisiä, jotka sairastavat parantumatonta rintasyöpää. Mielitreenit on koettu vahvistaviksi sekä voimaannuttaviksi ja ne ovat tarjonneet konkreettisia "työkaluja" elämän käännekohtiin sekä oljenkorsia potilaan polulle ja arkeen. Hannan iloisuus, lämpö ja energisyys kannattelee kohtaamisissa. Suosittelemme lämpimästi!" 

Miia Merikallio, Syöpäsairaanhoitaja, vapaaehtoistoiminnan koordinaattori

"Todella tärkeä henkireikä ja kontaktialusta vertaistukeen. Antoi mahdollisuuden pysähtyä ja keskittyä hengittämään elämää. Antoi myös työkaluja vaikeiden asioiden ja tunteiden käsittelyyn."

 

Etämielitreeneihin osallistuja

bottom of page