top of page

PSYYKKISTÄ VALMENNUSTA  SEURALLE

Yhdessä Maikku Miettisen kanssa teemme valmennuksia seuraväelle!

 

Maikku on ennen kaikkea loisto tyyppi, mutta myös työnohjaaja, liikuntatieteen maisteri sekä koripallovalmentaja.

"Muistan, että yli 10 vuotta sitten sanoin Maikulle, että olispa hienoa joskus päästä tekemään sun kanssa yhteistyötä. Tuo toive toteutui jo yhdessä muodossa Lounais-Suomen Liikunta ja Urheilu ry:ssä, kun molemmat työskentelimme siellä. Korona-aikana kirjoitimme yhdessä Mielijuttuja ja siten jaoimme vinkkejä mielen kevennykseen haastavana aikana."

"Meitä yhdistää kiinnostus ihmisiin ja tarinoihin sekä halu auttaa valmentajia ja valmennuspäällliköitä. Lisäksi olemme molemmat kokeneet, että työskentely yhdessä on helppoa ja paineetonta."

20231113_102923_edited.jpg

Ryhmävalmennus "Voittava valmentaja"

Valmentajille ja valmennuspäälliköille  työkaluja omaan arkeen ja työhön tarjoaa ryhmävalmennus "Voittava valmentaja". Valmennus voidaan toteuttaa joko pelkästään seuran omille valmentajille tai sitten eri seurojen valmentajista koostuvalle porukalle. 

Tutustu valmentajille ja valmennuspäälliköille suunnattuun ryhmävalmennukseen ja tee investointi seuranne valmentajiin!

Ryhmävalmennus "Ristiriidoista ratkaisuihin"

Jos taasen seuratoimijana kaipaat helpotusta arjen seuratyöhön ja työkaluja konflikteihin? Vastaus on neljän kerran yksilövalmennnus, joka tarjoaa tilanteen kartoituksen, mallin konfliktin ratkaisuksi ja suunnitelman tilanteeseen, unohtamatta reflektointia omaan toimintaan sekä kokonaisuuteen.

Tilaa tästä Mielitreenit:

Yhteydenottopyyntö

Kiitos postistani! Vastaan 24 h kuluessa.

bottom of page