top of page

PSYYKKISTÄ VALMENNUSTA   YKSILÖLLE

Arjen tasapaino hukassa? Riittävä palautuminen on vain kaunis ajatus? Tiedät, että osaat, mutta et saa ulos omaa parastasi kiperässä paikassa?

On selvää, että kun teemme hauiskääntöjä kuntosalilla, hauis kasvaa. Oletko tullut ajatelleeksi, että samoin voimme kehittää ajattelutaitojamme? Mielitreeneissä keskustellaan ja haetaan sinun tarpeisiisi oikeita työkaluja sekä tehdään konkreettisia treenejä ajattelutaitojen kehittämiseksi.

Haluan auttaa sinua matkalla omalle huipullesi! Yhdessä matka on kevyempi kulkea ja ilot tuppaavat tuplaantumaan. Mielitreenit sopii kaikille oman elämänsä supersankareille.

Yhteistyöurheilijan kertomaa:

Ampumaurheilija Henna Viljanen:

“Oon ollu aina kova jännittämään ja kilpailujännityksen hallintaan alettiin pureutua ensiksi. Suhtautuminen kilpailujännitykseen on muuttunut, eikä se tunnu enää ongelmalta. Olen hyväksynyt sen, että jännitystä voi olla, mutta silti voi suorittaa optimaalisesti. Olen löytänyt siihen rutiinit.”

“Selkeästi jo enemmän puhutaan psyykkisestä valmennuksesta ja sitä on jo aiempaa enemmän urheilijoiden arjessa. Kynnys on varmasti jo matalampi kuin ennen. Suosittelen psyykkistä valmennusta ihan kaikille - eikä tarvii edes olla mitään ns. ongelmaa! Just se, että saat toisen perspektiivin asioihin ja pääsee juttelemaan toisen kanssa, auttaa jo tosi paljon.”

 

Katsasta Hennan haastattelu Mielitreeneistä.

73ee18_9da0c256842a44ee8d5fb4de3e6b9ffe~mv2.jpg

Tilaa tästä Mielitreenit:

bottom of page