top of page

PSYYKKISTÄ VALMENNUSTA YRITTÄJÄLLE

Muistathan, että yrityksesi tärkein resurssi olet sinä itse?

 

Yksinyrittäjä tekee monesti työtään, sanan mukaisesti, yksin. Niinä hetkinä, kun usko horjuu, horisontti hämärtyy tai elämä muutoin haastaa on hyvä, että on olemassa "kainalosauva". Kainalosauva, joka kuuntelee, kysyy ja auttaa ottamaan seuraavan askeleen, vaikka horjuttaisi. Meistä jokainen kaipaa kannustavia lauseita, käypäsiä työkaluja sekä kuuntelevia korvia, joille voi luottamuksellisesti jakaa kuulumiset, niin myötä- kuin vastamäessä.   

Yrittäjän PT-joukkue yhteistyöhön Varsinais-Suomen Yrittäjien kanssa

Vuonna 2021 mittavaan yhteistyöhön Varsinais-Suomen Yrittäjien kanssa Yrittäjän PT-tiimillä. 

Yrittäjän PT on kolmen pienyrittäjän joukkue, joka valmentaa ja sparraa kanssayrittäjiä - yrittäjältä yrittäjälle-mentaliteetilla. 

 

Tammikuussa teimme osana Uudistumispolku-hanketta 3-osaisen verkkovalmennussarjan yrityksen myynnin ja markkinoinnin kehittämiseen. Jokainen valmennus oli 1,5 tunnin mittainen, joissa oli sopivassa suhteessa koulutusta ja käytännön työkaluja toiminnan kehittämiseen sekä ohjattua oman yrityksen toiminnan kehittämistä osaavien valmentajien johdolla. Lisäksi tämän jälkeen halukkaat saivat hakeutua Kuntokartoitukseen sekä kolmen kerran yksilövalmennus-prosessiin, joiden sisällöt suunniteltiin räärälöiden.

Kuntokartoitukseen osallistununeen yksinyrittäjän sanoin: "Niin ihanaa, kun joskus joku kysyy multa, että mitä mulle kuuluu."

Team.jpeg
PauliinaPuputti1274_HannaNieminen_180712

Kumppanien kertomaa:

 

Hanna Nieminen / liiketoimintajohtaja, Säkylän kunta: "Eniten yrittäjät olivat tyytyväisiä siihen, että pääsivät juttelemaan omista haasteistaan toisten pienyrittäjien kanssa ja se, että oli kerrankin kalenteroitu aikaa kokonainen päivä oman yrityksen kehittämiselle. Mielitreenit osana tätä päivää tarjosi yrittäjille työkalut pohtia omaa yrittäjyyttään hieman pintaa syvemmin sekä keinoja, joilla pureutua paremmin siihen, mitä itse kukin omalta yrittäjyydeltään odottavat ja miten he siihen pääsevät. Harva yrittäjä löytää yksinään keinoja samankaltaiseen tavoitteenasetteluun tai kehittämistyöskentelyyn, joita tällainen ohjattu pienryhmä voi tarjota. Voin lämpimästi suositella Mielitreenejä osaksi yrittäjille suunnattuja teemapäiviä!"

Lue Hannan kirjoittama artikkeli aiheesta!

Tilaa tästä Mielitreenit:

bottom of page