top of page

Kumppanien kertomaa: Mielitreenit osana TCS Smashin kokonaisvaltaista valmennusta

Updated: Oct 20, 2020


Olemme TCS Smashissa saaneet toimia yhteistyössä Hannan kanssa vuoden 2020 alusta alkaen. Hanna on toiminut seuramme edustusjoukkueiden psyykkisenä valmentajana minien, junioreiden ja aikuisten cheerleadingin ja cheertanssin joukkueissa.


Lähdimme vuoden alussa suunnittelemaan psyykkisen valmennuksen tavoitteita ja sisältöjä joukkueillemme, ja Hannan ammattitaidosta oli suuri apu toiminnan käynnistämisessä. Hannan asiantuntevuuden sekä positiivisen ja empaattisen otteen ansiosta yhteystyömme on ollut kaikin puolin sujuvaa ja näin haastavanakin aikana olemme saaneet järjestettyä Mielitreenejä erityisjärjestelyistä huolimatta.


Edustusjoukkueiden Mielitreenit ovat sisältäneet lähitapaamisia yhdessä suunnittelemiemme teemojen mukaisesti ja korona-aikana etätapaamiset järjestettiin ketterästi Zoomin välityksellä. Hanna on luonut jokaiselle ikätasolle ja lajille sopivat etätapaamisten sisällöt ja harjoitteet, joiden monipuolisuudesta ja konkreettisuudesta olemme saaneet paljon hyvää palautetta urheilijoiltamme.


Olemme saaneet juuri meidän seuramme urheilijoiden ja joukkueiden tarpeisiin sopivat Mielitreenit, ja tilanteiden muuttuessa Hanna on ollut valmis muokkaamaan suunnitelmiamme ajankohtaan sopivaksi, jotta tapaamisista saataisiin paras mahdollinen hyöty urheilijoillemme ja valmentajallemme. Olemme nähneet Mielitreenien olevan myös tärkeä tukitoimi valmentajillemme, ja tämän vuoksi halusimme järjestää myös valmentajillemme oman hyvivointikoulutuksen.


Suurella sydämellä suosittelemme Mielitreenejä muillekin urheilijoille, joukkueille ja seuroille!


-Roosa Heinonen, huippu-urheilupäällikkö, TCS Smash


Kiinnostuitko mentaalivalmennuksesta joukkueille? Tutustu palveluihin lisää!


Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page