top of page

Yhteistyöurheilija Elina Martikaisen kokemuksia Mielitreeneistä

Updated: Mar 19, 2021


Kesän 2020 ajan teimme yhteistyötä Turku Trojans Women-joukkueen kanssa. Järjestimme säännöllisesti etäharjoituksia Zoom-sovelluksen välityksellä.


Oli hienoa päästä yhteistyöhön tällaisen upean lajin sekä mainioiden persoonien kanssa. Troijattarien tarinassa hienoa on se, että prosessi pohjautuu terveyskyselyn tuloksiin. On mahtavaa, että lähdetään ottamaan askeleita kohti parempaa hyvinvointia ja luotetaan sen tuovan tulosta myös kentällä. Tällöin mielestäni marssijärjestys on oikea. Entisenä ammattiurheilijana tiedän, että urheilijuus suomalaisessa yhteiskunnassa vaatii melkoisen määrän itseohjautuvuutta, vahvaa tahtoa ja sitoutumista tavoitteisiin. Hyvinvointi ja ihmisen kokonaisvaltainen ymmärtäminen on kentille tervetullutta muutosta. Sitä muutosta on ilo olla luomassa Mielitreenien kautta.


Trojans Womenille oli tullut pelaajia myös Kuopiosta, joten tällaiset etäharjoitukset olivat apuna myös siinä, että hekin kotiutuvat Trojansiin entistä paremmin. Valmennus sisälsi luentoja erinäisistä aiheista, joista joukkueen kanssa oli yhteistuumin päätetty sekä niihin liittyviä konkreettisia Mielitreenejä. Aiheina ovat olleet mm. erilaiset persoonallisuudet joukkueessa, itsetuntemus, itsemyötätunto, hyvinvointi, rutiinit, tavoitteet ja tunteet. Valmennussuhde perustuu molemminpuoliseen luottamukseen, joten osallistujia koskee vaitiolovelvollisuus. Mielitreenit olivat turvallinen paikka osallistua ja keskustella avoimesti joukkueen yhteisistä asioista.


Lue lisää joukkueen polusta Mielitreeneihin Trojansin sivulta.


Yhteistyöurheilija Elina Martikainen:

Tosi paljon on ollut avointa keskustelua aiheiden ympärillä - vahvistanut meitä joukkueena. Lisäksi omassa prosessista olen voinut työstää uskomuksia, tapoja ja pohtia motivoitumista. Mielitreenit on tuonut varmuutta omaan tekemiseen, oivalluksia ja työkaluja jännityksen hallintaan.

Onko teidän joukkueen mentaalivalmennus jo hanskassa? Ota rohkeasti yhteyttä puhelimitse 050 304 8211 tai sähköpostitse mielitreenit@gmail.com.

Comments

Rated 0 out of 5 stars.
No ratings yet

Add a rating
bottom of page